نشست «پایبندی به حقوق بین الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین المللی» به ابتکار ایران در ژنو اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی چالش‌های بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در حوزه قانون‌گذاری نماینده مجلس: تنها راه نجات تالاب شادگان اتصال رودخانه کارون به رود جراحی است هیچ مشکلی برای ترخیص خودرو‌های وارداتی وجود ندارد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر شفاهی نماینده مجلس: ارز ترجیحی به جای تخصیص به سوداگران در اختیار برنجکاران قرار گیرد نگرانی رژیم اسرائیل از بازتاب گسترده قحطی در غزه در رسانه‌های جهان آقای عراقچی، مصوبه مجلس درباره تعلیق همکاری با آژانس را منکر نشوید + ویدئو وزیر نیرو: برای دریافت پول واقعی آب از بدمصرف‌ها، طرح ارائه داده‌ایم اعتصاب غذای سرنشینان کشتی «حنظله» ظهوریان: صرفا معاملات با هدف سوداگری مشمول مالیات بر سفته بازی می‌شود تکلیف مجلس به دولت برای جذب سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور | دفتر تسهیل سرمایه‌گذاری در سفارتخانه‌ها تأسیس می‌شود انتقاد شدید سازمان عفو بین‌الملل به کوتاهی مقامات سوریه در انجام تحقیقات درباره ربوده شدن زنان علوی تأکید نمایندگان مجلس بر عدم قطع برق کارخانه‌ها | ضرورت سامان‌دهی بیش از ۲ هزار سؤال نمایندگان مجلس از وزرا اسامی ناطقان میان‌دستور مجلس شورای اسلامی، امروز (سه‌شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۴) ۵ نفر بر اثر تیراندازی در یک ساختمان در نیویورک کشته شدند + فیلم حاجی بابایی: تاکنون ۲۲۳۸ سوال از وزرا توسط نمایندگان به ثبت رسیده است ترامپ برای سفر به چین شرط گذاشت | فقط با دعوت شی به چین می‌روم محمدباقر قالیباف وارد ژنو شد خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس جمهور آرژانتین سوگند یاد کرد | یک ترامپ دیگر رئیس جمهور شد

  • کد خبر: ۱۹۹۴۹۲
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۸
رئیس جمهور آرژانتین سوگند یاد کرد | یک ترامپ دیگر رئیس جمهور شد
«خاویر میلی» رئیس جمهور راست گرای آرژانتین با شرکت در مراسم تحلیف و ادای سوگند رسما کار خود را آغاز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خاویر میلی رئیس جمهور منتخب آرژانتین از  از حزب راست افراطی آزادی پیشرو روزیک شنبه سوگند یاد کرد وکار خود را به عنوان رئیس جمهور این کشور رسما آغاز کرد.

میلی که با وعده بازسازی اقتصادی و تغییرات اساسی برای کاهش تورم ۲۰۰ درصدی آرژانتین روی کار آمده است در اولین سخنرانی خود به عنوان رئیس جمهور هشدار داد که هیچ راهکاری به جز شوک مالی شدید و دردناک برای بدترین بحران اقتصادی این کشور ندارد.

خاویر میلی که به دلیل شباهت‌های رفتاری به ترامپ آرژانتین معروف شده گفت: هیچ راهکاری برای تعدیل شوک اقتصادی وجود ندارد.

وی همچنین در جمع هواداران خود در مقابل کنگره آرژانتین گفت که ممکن است وضع اقتصادی در کوتاه مدت بدتر شود چرا که هیچ پولی وجود ندارد.

میلی در دوم انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین که در ماه نوامبر برگزار شد موفق شد با ۵۵ درصد آراء بر سرجیو ماسا نامزد ائتلاف چپگرای اتحاد برای وطن پیروز شود.

از جمله برنامه‌های افراطی او در بحبوحه یک بحران اقتصادی عمیق، تعیین دلار آمریکا به عنوان پول ملی، آزاد کردن مالکیت اسلحه، لغو حق سقط جنین و انحلال بانک مرکزی و برخی دیگر از وزارتخانه‌هاست.

میلی همانند دونالد ترامپ باور ندارد که تغییرات اقلیمی، یکی از معضلات جدی کنونی ساخته دست بشر است.

میلی همچنین از چین و برزیل انتقاد کرده و مدعی شده است که کمونیست‌ها روابط برقرار نخواهد.  

وزارت خارجه چین در پاسخ هشدار داده که اقدام احتمالی آرژانتین به قطع روابط با کشور‌های بزرگ مثل چین و برزیل، اشتباهی جدی در دیپلماسی این کشور خواهد بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->